Rólunk

A megbízóink számára kampányokat hozunk létre, amelyeknek a célja, hogy önkénteseket, követőket, vagy adományozókat vonjanak be. Dokumentumfilmet, tudatformáló videókat készítünk, amelyek a közvéleményt formálják, és változásokat segítenek elő.

A service design eszközeivel fel tudjuk térképezni, hogy miként vonható be egy adott témában az adott célcsoport. Online kampányokat, közösségi médiában használható videókat készítünk az így megszerzett tapasztalatok alapján.

A mi specialitásunk az a feladat, amivel szinte minden nonprofit szervezet szembetalálja magát, amely társadalmi változásért dolgozik. Legyen szó akár klímaváltozásról, egyenlőtlenségekről vagy kirekesztésről, a kezdeményezés hírének emberekhez kell eljutnia, és így-úgy bevonnia őket. Ezzel foglalkozunk.

A megbízóink számára kampányokat hozunk létre, amelyeknek a célja, hogy önkénteseket, követőket, vagy adományozókat vonjanak be. Dokumentumfilmet, tudatformáló videókat készítünk, amelyek a közvéleményt formálják.

Az elmúlt tíz évben nagyon sokféle szervezettel dolgoztunk, és jól megértettük az általuk képviselt ügyeket. Közben kifejlesztettünk olyan módszereket, amelyekkel azt is be tudjuk mérni, hogy a célcsoportok miként gondolkodnak, éreznek egy adott témával kapcsolatban.

A service design eszközeivel fel tudjuk térképezni, hogy miként érhető el és vonható be egy adott témában egy célcsoport. Online kampányokat, közösségi médiában használható videókat készítünk az így megszerzett tapasztalatok alapján.